Bij KAAR heeft een hart voor mode.

Met grote passie en liefde voor het vak reist ze voor het samenstellen van de collecties, door heel Europa, op zoek naar labels die zich met elkaar laten combineren.
Alle collecties worden zorgvuldig samengesteld, duurzame en eerlijk geproduceerde kleding, gemaakt van uitzonderlijk mooie materialen zoals o.a. zijde, leer, katoen, wol en cashmere, stuk voor stuk materialen die een zachte en luxe uitstraling hebben en garant staan voor een optimaal draagcomfort.

Goede kwaliteit, draagbare mode, duurzaamheid, elegant vrouwelijk, sportief, trendy en stoer zijn de trefwoorden die in het kort de uitgebreide collecties weergeven. Van top tot teen, Bij KAAR heeft voor iedere gelegenheid de juiste outfit aangevuld met mooie accessoires zoals o.a. riemen, sieraden, sjaals en tassen, maar ook sneakers en laarzen.

Want zeg nou zelf, als het dragen van mooie kleding je persoonlijkheid versterkt en je voelt je mooi en bijzonder, dan is het niet alleen Mode..... Maar ook dat beetje meer! 
 

En dat maakt 'Karin Gerssen' blij.

"CLOSED" - "STELLA NOVA" - "SAINT JAMES" - "KNITTED" - "RUBY TUESDAY" - "DAY" - "LA FEE MARABOUT√ČE" - "ICKE BERLIN" - "JcSOPHIE" - "TRANSMISSION" - "GAI LISVA" -  "ALCHEMIST" - "HILTJE HUISINK" - "BULL SISTER" - MARCH" - "FISHERMAN" - "IRELANDSEYE" - "ANOKHI" - "CITIZENS of HUMANITY